🎃 Un american și-a decorat casa și curtea de Halloween în așa hal încât vecinii au chemat poliția. Mai multe păpuși care semănau cu oameni uciși într-un stil barbar erau așezate prin curte si 24 de litri de sânge fals era împrăștiat peste tot. Ofițerii l-au felicitat pentru ingeniozitate. Degradarea morală a lumii a ajuns în așa hal încât ești felicitat pentru prostie.


🕷️ Dacă nu ai făcut niciodata vreo crimă, Halloween îți dă ocazia să simulezi o scenă de acest fel fără să iei amendă. Dacă îți plac păianjenii, zvârcolacii și ți-s tare dragi dracii în tot timpul anului Halloween e o zi în care îți poți face poză cu ei. Dacă toată viața porți măști Halloween e o ocazie unică în care poți să-ți urli în gura mare nebunia.


⛪ Nu știu dacă era 31 Octombrie când demonii din oameni au urlat la Ștefan pentru că le predica adevărul. Demonii nu suportă Biblia nici pe cel care o predică și o trăiește.


👼 Avea Ștefan față de înger când predica. Era Duhul Sfânt care îl însoțea și îi dădea îndrăzneală în fața celor cu pietre în buzunare.
Faptele apostolilor 6:15 – “Toţi cei ce şedeau în sobor s-au uitat ţintă la Ştefan, şi faţa lui li s-a arătat ca o faţă de înger.”


😠 Când nu au mai suportat predica, l-au scos afară. Și au început să dea cu pietrele în el. Asta știu ei să facă cel mai bine. Să lovească. Ce bine seamănă mulți din ziua de azi pe ei…


🤦 Noi trebuie sa semănăm cu îngerii nu cu demonii. Demonii poartă măști ca să te sperie. Nu te sperii când îți spune că te iubește și apoi te înșeală? Când te lingușește în față și apoi te bârfește pe la spate? Când se jură că spune adevărul mințind? Te sperii nu de fapta lui cât de caracterul duplicitar ce ți-a fost dat să îl descoperi.


🤥 Mai demult era o vorbă: L-am prins cu minciuna. Azi așa rar se mai spune adevărul încât în curând vom auzi: L-am prins cu adevărul.


🔥 Demonii nu au nevoie de aripi. Spre iad nu se zboară. Lucifer nu a zburat din cer ci a căzut de acolo. A fost doborât, aruncat, înlăturat. (Isaia 14:12)


👼 Îngerii au aripi. Cei care seamănă cu ei ajung repede unde e nevoie de o faptă bună. Trimit imediat o vorbă de încurajare la mii de kilometri distanță. Sunt gata să te protejeze cu “aripile lor”. Să te apere în fața bârfitorilor, să lupte pentru tine în post și rugăciune.


⚰️ Pe Lazăr când a murit l-au așteptat Îngerii.
Luca 16:22 – “Cu vremea, săracul a murit şi a fost dus de îngeri în sânul lui Avraam. A murit şi bogatul şi l-au îngropat.”


Despre bogatul zgârcit nu spune nimic. Că atunci când nu te așteaptă îngerii, se subânțelege cine te ia în primire. Fiecare păcat din om are în spate un demon. 👍 Dacă ai ascultat de sfaturile lor toata viață e clar că ei te așteaptă să te “felicite” la final.


Poate că ar fi timpul să aruncăm măștile. În loc de fățărnicie să luăm aripile sincerității.


🕊️ Cerul e plin de aripi. Pentru cei gata de sacrificiu și de misiuni care vin directe de la Dumnezeu. Care vor să alerge mai repede. Că nu mai e timp de pierdut.
Fă-ți rost de ele acum. Sfințenia, sinceritatea, adevărul, bunătatea. Și multe altele asemenea lor.


O să ai nevoie de ele curând.


😇 Matei 24:31 – “El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoare şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă.”


Ce-mi cumpăr de Halloween?

🐝 Niște… aripi.


Fă și tu la fel.