image006Fără Dumnezeu cea mai bună mâncare nu are gust. Cea mai pură apă de la cel mai bun izvor de pe planetă nu îți va potoli setea.

Fără Dumnezeu poți avea o casă dar nu un cămin. Copii dar nu moștenire de la Dumnezeu.

Fără Dumnezeu poți să ai analizele bune și totuși fiecare zi să-ți fie spre condamnare. Poți avea inteligență dar nu înțelepciune, premii Nobel fără să ai „premiul alergării”.

Fără Dumnezeu cele mai luxoase mașini îți vor crea disconfort, cele mai interesante excursii te vor lăsa tot obosit.

Fără Dumnezeu cea mai moale pernă o vei simți ca de piatră din cauza conștiinței.

Fără Dumnezeu cele mai înalte idealuri eșuează, cele mai mari vise devin coșmaruri și cea mai înaltă poziție socială nu te ridică deloc în ochii Săi.

————————–

Cu Dumnezu răsăritul nu mai are apus, viața nu mai are sfârșit iar cele mai înalte vise nu le mai ai pentru tine ci pentru aproapele tău.

Cu Dumnezeu nu confortul va conta ci caracterul. Nu ceea ce ai ci ceea ce ești.

Cu Dumnezeu va conta prea puțin partea materială și extrem de mult partea spirituală. Pregătire nu pentru o viață mai bună aici ci pentru o viață mai bună dincolo.

Cu Dumnezeu cu cât ești mai smerit cu atât poți urca pe cele mai înalte culmi. Cu Dumnezeu nicio vale nu e prea adâncă și nici un munte nu-i prea înalt.

Cu Dumnezeu standardul nu mai e dat de casele de modă, de casele de pariuri sau de lanțul de magazine pentru toate vârstele ci de principiile unei alte împărății.

Cu Dumnezeu viața ia direcția spre cer imediat ce ieși din sensul giratoriu al păcatului.

Vei continua de azi cu Dumnezeu sau fără El?