Ieri m-am întâlnit cu păstorul meu și el mi-a relatat cea mai uimitoare povestire care m-a făcut să plâng.

În urmă cu 26 de ani el aștepta la rând într-un magazin din New Orleans și a observat că familia care se afla în fața lui nu avea destui bani pentru a-și putea plăti puținele lucruri pe care doreau să le cumpere. Fratele păstor a pus mâna pe umărul bărbatului din fața sa și i-a spus să nu se întoarcă cu fața spre el, ci doar să accepte banii pe care păstorul i-a oferit. Bărbatul a luat banii și nu s-a întors nici măcar o dată să-l privească pe acel străin amabil care l-a ajutat.

jesus-loves-you_4394_1024x768 Nouă ani au trecut de la acea întâmplare din magazinul din New Orleans și fratele păstor a fost invitat să vorbească într-o biserică din acel oraș. Dupa ce serviciul a luat sfârșit, fratele a stat la ușa de la ieșire și a dat mâna cu cei prezenți. După ce aproape toți au plecat, un bărbat a venit la păstor și i-a spus o întâmplare minunată în urma căreia el a ajuns să îl cunoască pe Domnul.

În urmă cu câțiva ani el, soția și copilul lui au trecut printr-o perioadă foarte grea: nu mai aveau locuri de muncă, bani nici atât, și-au pierdut absolut totul; ceea ce le-a mai rămas a fost mașina lor, unde și dormeau. În acea vreme nu erau creștini și s-au gândit să iși ia viața. Au mers toți trei într-un loc retras și au vorbit puțin despre ceea ce urma să se întâmple. Dar înainte de aceasta s-au hotărât să îi cumpere pentru ultima dată ceva de mâncare copilului lor, așa că au plecat să cumpere lapte și încă câteva lucruri pentru băiatul lor.

În timp ce așteptau la rând într-un magazin, și-au dat seama că nu aveau suficienți bani pentru a putea plăti acele câteva alimente pe care doreau să le ofere băiatului lor ca fiind ultima lui masă. Apoi a auzit un bărbat din spatele lui care i-a spus să nu se întoarcă să îl privească, ci doar să ia banii pe care acesta îi oferea. Bărbatul acela i-a mai spus lui și familei sale că Isus îi iubește.

Soțul i-a spus păstorului că au plecat înapoi de unde au venit și că au plâns timp de patru ore. Știau că nu puteau să mai facă ceea ce au avut în plan așa ca au plecat de acolo. Duminica următoare au mers la o biserică și atât soțul, cât și soția sa l-au primit pe Domnul în viața lor.

De asemenea, bărbatul i-a mai spus păstorului că în clipa când acesta s-a ridicat să predice a știut că el este acel străin amabil care l-a ajutat în urmă cu nouă ani. I-a mai spus că niciodată nu va putea uita acel accent. Fratele păstor este din Africa de Sud și are un accent foarte diferit. Bărbatul a continuat spunându-i păstorului că datorită unui gest de bunătate de-al său, el a salvat trei vieți în acea zi și pentru că le-a spus că Isus îi iubește, acele cuvinte i-au determinat să își predea viața Domnului.

Autor anonim