Happy New Year 2016 replace 2015 concept on the sea beach

Happy New Year 2016 replace 2015 concept on the sea beach

Oamenii își doresc o viață mai lungă. Dumnezeu vrea o viață mai sfântă. Că degeaba trăiești mult dacă trăiești în păcat. Pentru Dumnezeu contează calitatea vieții nu lungimea vieții.

Oamenii își doresc o masă mai plină de bunătăți. Dumnezeu vrea pentru noi o inimă mai plină de bunătate.

Oamenii își doresc mai multe binecuvântări. Dumnezeu vrea să fim noi o binecuvântare pentru alții.

Oamenii își doresc mai multe zâmbete pe față. Dumnezeu însă ne trece prin încercări pentru că cel mai bun detergent pentru suflet sunt lacrimile. Olimpicii ajung sus pentru că rezolvă culegeri de probleme nu pentru că bat mingea pe maidan.

Oamenii își doresc mai mulți prieteni. Dumnezeu îngăduie însă în noul an ca unii din prietenii noștri să nu ne mai țină în brațe ca să simțim mai profund brațele Sale.

Oamenii își doresc o casă mai frumoasă. Dumnezeu ne amintește însă prin Pavel să nu uităm că aici trăim în cort iar dincolo e casa noastră. Ar fi mare păcat sa investim în cort mai mult decât în casă.

Oamenii își doresc să aibă bani ca să deschidă mai des ușile la Mall. Dumnezeu vrea să deschidem mai des ușile la spitale, azile și orfelinate. La cumpărături pentru tine cheltuiești mult, la cumpărături pentru alții investești mult.

Oamenii își doresc mai multe hectare de pământ. Dumnezeu ar vrea să ne mai dea câțiva km pătrați din cer în anul care vine. Depinde de noi.

Oamenii își doresc un confort mai deosebit. Dumnezeu vrea să ne șlefuiască pentru un caracter mai deosebit. Soldații se formează săpând tranșee nu stând la umbră toată ziua.

Frumos ar fi ca dorințele noastre să fie dorințele lui Dumnezeu. Iar atunci vom avea cu adevărat un an nou fericit.