kid-1077793_640Trăiește-ți viața atât de frumos încât atunci când pleci de aici să le pară rău la cei din jur și cerul să se bucure. Au fost împărați în istorie care nu au lăsat în urmă păreri de rău și au fost oameni simpli ca și Tabita după care au plâns toți.

2 Cronici 21:20 “Avea treizeci şi doi de ani când a ajuns împărat şi a domnit opt ani la Ierusalim. A murit fără să lase părere de rău în urmă şi l-au îngropat în cetatea lui David, dar nu în mormintele împăraţilor.”

Atunci când pleacă cei răi, magazinele din colț nu vând niciun pachet de șervețele.

Proverbele 11:10 “Când le merge bine celor neprihăniţi, toată cetatea se bucură şi, când pier cei răi, toţi strigă de veselie. ”

Vrei să plângă cei din jur când pleci de aici? Începe să împarți bunătate, milă și dragoste. Să ai cuvinte care să ridice pe aproapele tău, nu să-l dărâme.

Oamenii după care plângem sunt cei care deși poate au stat departe, ne-au fost mereu aproape.

Sunt oamenii aceia care nu așteaptă să se întâmple o tragedie ca să facă și ei un bine ci fac bine în fiecare zi.

Oamenii după care plângem sunt cei care ne sună și când nu cer nimic ci doar vor să vadă că suntem bine.

Oamenii după care plângem sunt cei care nu așteaptă Crăciunul ca să dea o portocală. Ei se dau pe ei în fiecare zi.

Oamenii după care plângem sunt cei care plâng (nu cei care se plâng). Sunt cei care postesc și se roagă pentru țară, pentru vecini și pentru frați.

Oamenii după care plângem sunt cei care au mașina mai mereu murdară. De la cărat haine, pachete și pe alții în vârstă la adunare și la spital. Știu câțiva astfel de lucrători în zone sărace din țară, care nu apar pe youtube, dar vor apărea pe ecranele cerului la judecata răsplătirii.

Oamenii după care plângem sunt cei care nu se uită la ceas când stau de vorbă cu noi. Sunt cei pentru care timpul cel mai valoros e cel investit în aproapele de lângă el.

Oamenii după care plângem sunt cei care au trăit cu frică de Domnul. La care le bătea inima dacă cumva au tăiat colțul hainei lui Saul. Alții mint și fură și nu le mai roșeste obrazul. După aceștia nu va plânge nimeni.

Oamenii după care plângem sunt cei care vin la părtășie indiferent de vremea de afară.

Oamenii după care plângem sunt cei care în loc de like-uri dau telefoane. Sunt cei care au fost interesați de durerea altora deși, poate, durerea lor era mai mare.

N-ai vrea să fii un astfel de om?

Începe de azi.

Nu poți în ultimele 5 minute din viață să produci lacrimi pe fețele altora dacă nu ai început cu câțiva ani înainte să produci zâmbete pe aceleași fețe…